Referenties

 

Enorm verrast
“De Fenikssessie heb ik als zeer verhelderend ervaren. 
Ik weet als creatieveling en ondernemer wat mijn kwaliteiten zijn en waar ik blij van word in mijn werk. Met de Fenikssessie ben ik in mijn kennis over mijn doelgroepen uitgedaagd om dit scherper te zien en te formuleren. En dit vervolgens in relatie tot mijn kwaliteiten te zien. 
Het was een behoorlijke klus, maar ik ben enorm verrast en blij over mijn nieuwe narratief. En eigenlijk ook niet, want het proces heb ik in de Fenikssesie helemaal doorlopen, waarna Robbert de vertaalslag heeft gemaakt naar mijn narratief. Heel blij! Dank!”


Asha Gaalman

AshaGaalman fotografie

Logo Feniks Groot-01.png

Vol zelfvertrouwen

“Robbert is in zijn aanpak scherp, doortastend en inspirerend. Tijdens de Fenikssessie met Robbert hebben wij weer duidelijk voor ogen gekregen waar onze toegevoegde waarde zit. Zeker in ‘veranderde’ tijden. Hij durft de diepte in te gaan door kritische vragen te stellen en is razendsnel in het vertalen naar een pakkende boodschap. Robbert's helikopterview was heel helder. Zijn directheid zorgde ervoor dat we goed naar onszelf gingen kijken. We zijn Robbert erg dankbaar en kunnen zijn werkwijze zeker aanbevelen. Zijn positief kritische houding maakt het zeer prettig om met hem samen te werken. Wij hebben het Feniksnest verlaten en vliegen weer vol zelfvertrouwen rond!”

Joke Kras en Irene van der Knaap

Bureau Kek

Logo Feniks Groot-01.png

Beter in de spotlights
“De Fenikssessie werkte voor mij zeer verhelderend. Robbert is in staat om tijdens de sessie door middel van slimme en soms scherpe vragen tot de kern van je bedrijf en je ondernemerschap te komen. Het opgeleverde narratief levert mij uitstekende handvaten om mijn bedrijf beter in de spotlights te zetten. Ik weet nu veel beter waar mijn toegevoegde waarde naar mijn klant zit en hoe ik die voor mijn bedrijf in kan zetten. Daarnaast is Robbert ook uitermate professioneel, razendsnel en zeer prettig in de samenwerking."  


Martijn van der Nat 

Balyon grafische vormgeving

Meer weten? Boeken?

Bel NU 06-212 85 211 of stuur een mail naar rb@taalbouw.nl.

Feniks met slogan Groot-01.png